“SAP Технически Решения.”

arrow Инфо

SAP NetWeaver News and Events

NetWeaver news Научете повече.

arrow Връзки

SAP NetWeaver

SAP Devs Network

SAP TechEd 2008


puceЗа нас

  ISM - Computing Solutions е консултантска компания със фокус във областите на IT/IS техническите консултации, създадена през 2007. Със нашия млад, но опитен колектив от SAP професионалисти ние предлагаме на клиентите ни качествени решения за целия цикъл на техните mySAP / SAP NetWeaver технически решения.puceВ какво вярваме

  Като глобален доставчик на бизнес софтуер, SAP предлага продукти и услуги, които помагат за ускоряване на бизнес иновациите при нашите клиенти. Ние вярваме, че по този начин ще се увеличи бизнес растежа на нашите клиенти и ще бъде добавена качествена стойност - към нашите клиенти, SAP, и изобщо цели индустрии и икономиката като цяло. Днес, повече от 46,100 клиенти във повече от 120 държави използват SAP софтуер - от отделни решения за малкия и среден бизнес до големите пакетни решения за глобалните организации.

  Ние, от ISM, като SAP технически консултанти, подпомагаме техническите внедрявания, ъпгрейди, и продължителната поддръжка на SAP продукти и процеси, като по този начин увеличаваме печалбата от внедряването на SAP от нашите клиенти. Ние поемаме водеща роля във процеса на внедряване при нашите SAP клиенти като подобряваме системата в съобразност със бизнес изискванията на клиента и подобряваме производителността на системата като цяло. Ние поддържаме високо ниво на удовлетвореност при нашие клиенти чрез анализи, консултации, обучения, обмяна на знания и завързване на сериозни партньорски отношения.